Uusimmat kuvat

img_6572
img_6569
img_6556
img_6550

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:815553 kpl

Salon Seudun Ajoneuvoharrastajat ry

Jäsentiedotteet 2024

Riemukasta vuoden alkua jäsenistölle

Paljon on vettä virrannut Salon joessa kerhomme vuosikokouksen jälkeen. Linjasimme kokouksessa perheenjäsenen maksun noston kymmeneen euroon, joka on puolet varsinaisen jäsenen hinnasta. Toivomme inflaation taittuvan, jotta pärjäisimme tällä pitkälle tulevaisuuteen.

Loppuvuodesta saimme sykähdyttävän tiedon: hakemamme Leader-rahoitus digitalisaatiota varten oli hyväksytty mukisematta Ykkösakselin hallituksessa.

Kevään myötä järjestämme koulutusillan, josta lähtien kotisivumme toiminnot monipuolistuvat runsaasti helpottaen tiedon saantia- sekä jakamista niin jäsenistössä kuin hallituksen sisällä.

Jäsenet, jotka eivät saa sähköpostia tai tekstiviestejä SSAH:lta pyydetään ystävällisesti ilmoittamaan ko. yhteystietonsa Pekalle, jotta tiedotteet saavuttavat kaikki ja pystyvät osallistumaan toimintaan. Tämä auttaa myös keväisessä jäsenrekisterin parannuksessa!

Kiinnostus Fazerilaa talviretken kohteena, oli huikeaa, bussissa matkusti makeisia makustelemaan 42 henkilöä. Hallituksen mieltä lämmitti erityisesti puolisoiden mukana olo.

Nostan esiin muutaman täysin uuden tapahtuman:

Ke 22.5. kaivataan näytille 2- ja 4- pyöräisiä ajoneuvoja Kevätpäiville. Kahvi ja pullatarjoilu ajoneuvojen omistajille.

Su 30.6. kaivataan näytille ennen vuotta -45 valmistettuja 2- tai 4 pyöräisiä Evakkovaellukselle. Soppatarjoilu kulkupelinsä tuoneille. Järjestäjänä Someron Karjalaiset.

Laittakaahan korvan taakse isovanhemmista lapsenlapsiin: Toritapahtuman aluetta muokattaessa tarjoamme lapsille ja lapsenmielisille mahdollisuuden tuoda hankkimiaan tai itse värkättyjä polkuautoja näytille.

Yhdistyksen paitoja, lippiksiä sekä tarroja on ostettavissa tapahtumissa, kysele hallitukselta.

Varaosista ja tarvikkeista (ei tarjoukset) saat alennusta Virtasenkaupasta jäsenkortilla sekä A-katsastus Salo katsastuksesta jäsenkorttia näyttämällä.

Riemu rintaan ja kohisten kevättä kohti.

Yhteistyöterveisin puheenjohtaja Marjaana Nuutinen sekä SSAH:n hallitus

LASKU – JÄSENMAKSU 2024

Varsinainen jäsen 20 € Henkilö-kannatusjäsen 30 €

Perheenjäsen 10 € Yritys-kannatusjäsen 100 €

Eräpäivä 23.3. 2024

Maksutiedot: FI75 5410 0220 2016 70 - Salon Seudun Ajoneuvoharrastajat ry

Viestikenttään jäsennumero – löytyy tämän kirjeen osoitelapusta (helpottamaan jäsenkirjausta)

      

Tiedottaminen

Tiedotus on tapahtunut tekstiviestien ja sähköpostin välityksellä. Tekstiviestejä on lähetetty tapahtumapäivänä tai päivää aikaisemmin. Helmikuussa lähetettiin kirjepostissa tapahtumakalenteri, jäsentiedote ja jäsenmaksulappu. Nettisivuillamme on yhdistyksen tapahtumakalenteri ja hallituksen jäsenten yhteystiedot. Tapahtumia on ilmoitettu myös sanoma- ja harrastelehtien kalentereihin.

VALOKUVIEN LISÄÄMINEN SSAH sivuille

Onnistuu ainoastaan lähettämällä valokuvasi sähköpostilla info@ssah.fi

Mukaan voit laittaa tietoja tai muuta mitä haluat kerrottavan, niin sivujen ylläpitäjä lisää ne.

SSAH jäsenedut seuraavista kohteista

* Salon A- Autokatsastusasemalla ajoneuvon

  katsastuksesta 5€ alennuksen jäsenkorttia

  näyttämällä

* Virtasenkaupasta saa alennusta yhdistyksen

  jäsenkorttia näyttämällä auton varaosien ja

  tarvikkeiden hankinnasta. Alennus ei koske

  tarjoustuotteita